ЧудоТворки

 

  УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

   

  Условия за ползване на ресурсите на www.ChudoTvorki.com

  ChudoTvorki.com е нов медиен проект - блог с културно-информационен, обществен и развлекателен характер.

  Сайтът ChudoTvorki.com ползва бисквитки, за да подобри работата Ви с него.

  Този блог не изисква никаква информация от потребителите които го посещават. Когато пожелаете да изпратите запитване, Вие подавате име и електронен адрес единствено за обратна връзка. Цялата информация - Вашето име, e-mail и всички останали въпроси, които изпратите Във вашето запитване не се споделят с никого и никога няма да бъдат предоставени на трета страна!

  Информацията, която получаваме от Вас не се пази и не се обработва! Тя се ползва единствено от кода на сайта ChudoTvorki.com, за да може да изпрати запитването Ви до нас и ние да Ви отговорим.

  Всеки посетител на ChudoTvorki.com е горещо добре дошъл и в качеството му на ПОТРЕБИТЕЛ има право да ползва информационните ресурси на този блог, както му харесва и доколкото това не противоречи на следните общи условия:

  ОБЩИ УСЛОВИЯ

  1. Потребители 

  Вашето посещение на този уебсайт означава, че Вие сте запознати с Декларацията за поверителност и автоматично се съгласявате да спазвате настоящите Условия за ползване, както и всички промени, които могат да бъдат направени впоследствие. В случай, че не сте съгласни с тези условия, ще трябва да се откажете от посещенията си на този сайт, за което, разбира се, ние ще съжаляваме!

  2. Права на интелектуална собственост

  Всички елементи на съдържанието (текстове, снимки и графики), публикувани на този сайт са интелектуална собственост на ChudoTvorki.com (освен публикациите, при които изрично е посочено друго) и са обект на закрила от Закона за авторското право и сродните му права.

  Копиране и разпространиние на наше съдържавние извън регламента на настоящите Условия за ползване е закононарушение, съгласно действащото българско и европейско законодателство и е обект на съдебено преследване.

  3. Регламент за ползване на информационните ресурси на ChudoTvorki.com

  Допуска се копиране на елементи на съдържанието (части от статии, графични или снимкови материали) в други интернет и печатни издания при условие, че бъде изписан уеб адресът www.ChudoTvorki.com като източник и добавен активен хиперлинк (последното е приложимо само за интернет).

  Пълното препечатване на публикации без писмено позволение от страна на www.ChudoTvorki.com ще ни бъде много неприятно и е грубо нарушение на настоящите Общи условия, което подлежи на съдебно преследване!

  4. Органичаване на отговорността

  ChudoTvorki.com се стреми да предлага проверена, коректна и актуална информация от популярен характер, но не изключваме напълно вероятността за малки несъответствия или пропуски. ChudoTvorki.com не носи отговорност за евентуални негативни последици и настъпили вреди в такива случаи.

  ChudoTvorki.com не носи отговорност за вреди, свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този сайт.

  ChudoTvorki.com не носи отговорност за субективните възприятия и интерпретации от старана на потребителите по отношение на публикациите на сайта и породените от това евентуални негативни последствия.

  ChudoTvorki.com не носи отговорност за информацията, съдържаща се в други сайтове, към които водят линкове от този сайт.

  5. Промени

  ChudoTvorki.com си запазва правото да извършва промени в настоящите Условия за ползване на сайта, като не носи отговорност, ако те не са прочетени своевременно от страна на потребителите.

  6. Други

  За всички въпроси, неуредени в тези Общи условия се прилагат разпоредбите на действащото българско законодателство.

  Всички спорове, отнасящи се до настоящите Условия за ползване на ресурсите на www.ChudoTvorki.com, които страните не са успели да решат чрез преговори и по взаимно съгласие, се отнасят за решаване пред компетентния български съд.

  За уточняване на допълнителни въпроси можете да се свържете с нас чрез формата за контакт или на посочения e-mail: chudotvorki@gmail.com